Bäst

Vänner genom alltRhodos

Nu är det bestämt, den 16 augusti åker jag, Filippa, Malin och Lina till Rhodos.
Det blir charter, det blir rhodos och sol.
30 meter från stranden och hundra 100 meter från staden till ett relativit billigt pris.
Kan inte bli bättre.
Snälla ta mig dit nu, jag kan väl behöva en gnutta sol i det mörka.


Länken till vårt lilla hotell -
http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/
Grekland/Rhodos/Rhodos+stad/Hotel/Riviera.htm?Search=True&CountryTrackerId=6145&DestinationTrackerId=7495

Kort och informativt

Ville bara säga att Linus är min diamant och längtar tills lördag.

Ikväll blir det mys hos Lina.


Hannah blir seriös

I brist på intresse till annat läste jag artiklen "Isbrist dödar björnar" på aftonbladet för ett antal dagar sedan. Artiklen har nu legat och grott och skapat en känsla av irritation och hopplöshet inom mig. Inspiration till dagens inlägg kommer alltså från artiklen och mina tankar kommer bli redovisade nedan. 

Vad är det störta problemet? Att rika länder i princip är ansvariga för klimatförändringarna medan Afrika är kontinenten som drabbas? Att om alla människor förbrukade lika mycket resurser som oss I-länder hade inte vårt jordklot räckt till? Eller att männsikan använder tillgångar som aldrig kommer att komma tillbaka? Nåväl, vilken allmänbildad männsika som helst har hört diskutionen om ekologiska avtryck, växthuseffekten och regnskogens skövling miljontals gånger. Frågan är väl egentligen varför ingen tar till sig faktan. Dock tvekar jag inte på att ämnes diskuters. Många kafferaster upptas säkert av samtalsämnen som varför sommrarna regnar bort eller varför vintrarna plötsligt är gråa istället för vita. Men jag tvekar starkt på att det diskuteras om vårt ansvar för vår jord och hur vår livsstil påverkar jordens öde. Antagligen är männsikan upptagen med vardagen, sig själva, sitt liv.

Vi har en värld som inte går att beskriva med ord. Den är oberäknelig och vacker. Utan vår jord är ingenting möjligt. Ingen sol kan längre värma din kropp, känslan av kärlek kan inte få din mage att pirra. Skratt kan inte få din kropp att vika sig, vänskap kan inte föra samman männsikor. Du finns inte, jag finns inte.

Ta vara på vår jord.


Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Sleepover hos Malin ikväll som förövrigt ska bli en tradtion - sleepover på torsdagar alltså. Nu är det dagboken som gäller men jag hoppar över början då jag sett filmen mijontals gånger. Dock slutar det alltid med att tårar rinner ner för kinderna, skumt! Förutom spanska, engelska och företagsekonomi har sushi mättat magen. Bästa maten som finns, tveklöst.  :] Imorgon ska det fikas med Fantastic Four någonting som har planerats länge men aldrig blivit av. Men äntligen har vi alla fått tummen ur och nu ska det onda mänstret brytas.


A feeling i get

Idag har jag fikat med Emelie, Emma, Linnea och Sandra. Väldigt roligt att träffa Sandra igen då vi inte har setts på ett bra tag. Snyggingen har vart i Australien, Nya Zeeland och Malaysia. Gårdagen bestod av jobb och sedan bio med Emma och Emelie. Vi såg Australia, en film som jag starkt rekomenderar. Den var i det längsta laget dock, men annars hade den allt - kärlek, spänning, sorg. Nåväl, nu måste jag åka till gymmet för det stänger tidigare idag. Puss 

Kärlek

Hur mycket jag älskar Linus är omöjligt att beskriva med ord. Jag älskar honom så mycket att jag spricker av kärlek. Han är min prins, min skatt. Inget mig, utan dig.


Denna fina buketten fick jag idag. Han vet verkligen hur man gör mig lycklig.Jullov

Det känns knappt som jullovet har börjat men sanningen är att det inte är långt kvar tills skolan tar fart igen. De resterande 6 dagar som är kvar på jullovet ska spenderas på bästa möjliga sätt. Hur har jag dock inte planerat ännu förutom att jag ska komma igång med träningen igen. Det är ett av mina nyårslöften som jag faktiskt tror att jag kan förverkliga. Sammanfattningsvis har lovet hittills vart super. Förutom att fira jul och nyår har jag hunnit med att åka till örebro med emelie och en del av släkten. Där åt vi gott, shoppade och badade samt bastade. Jag har även utgjort den årliga tradtionen med mina favorittjejer - att byta julklappar på thai. Det har vi gjort i fem år i rad nu och jag hoppas att det fortsätter i samma stil. Nedan kommer bilder som representerar mitt jullov. Nu ska jag hoppa in i duschen. Min bror fyller år och det ska firas med kalas för hela slanten.  


   

Ett nytt år.

Kanske har jag blivit smittad av bloggsjukan för "blogga" har alltid varit överskattat i mina öron. Men nu har jag ändrat min uppfattning och anser att ett nytt år med nya möjligheter och erfarenheter ska dokumenteras. Med stora händelser som körkort, den stora födelsedagen och resor i sommar tror jag att detta året kommer bli det bästa någonsin. Igår firades år 2009 med god mat, raketer och trevligt sällskap. Kvällen spenderades lite här och var men började med förfest och trerätters hos Carro och slutade hemma hos älskling. Tack för en underbar kväll från början till slut!

    

RSS 2.0